INDIAN CUISINE TO GO DIEMEN, AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3445 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Cuisine To Go Diemen, Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

22 jul 2024 om 0:15 The butter chicken was very delicious
18 jul 2024 om 8:09 Butter chicken was niet hoe ik het had verwacht. Kip was taai. Seekh kebab lams smaak was niet lekker helaas
16 jul 2024 om 21:51 Delicious, good quantity and food was pretty warm
14 jul 2024 om 9:48 prima
8 jul 2024 om 11:29 Eten was lekker de kip curry en de bezorging was snel! Sneller dan de verwachte bezorgtijd. Ik zal vaker bestellen!
5 jul 2024 om 20:31 Niet lekker
3 jul 2024 om 21:09 Geweldig lekker gegeten.
3 jul 2024 om 18:58 Eten was wel ok maar niet echt een topper. Heb vaker indiaas gegeten, dit was iets minder smaakvol. Als dessert had ik rasmalai, erg zoet! En smaakte absoluut niet naar rasmalai, miste ook nootjes erin.
30 jun 2024 om 20:32 Heerlijk eten en bezorger kwam 20 min te laat,hij is nieuw kreeg ik te horen toen ik het restaurant op belde.
30 jun 2024 om 0:48 Very delicious food and wonderful delivery service.
29 jun 2024 om 18:33 Bezorging was snel maar Mix grill was helemaal niet lekker
28 jun 2024 om 8:11 Warm, lekker en veel(mix grill) je moet wel van pittig houden maar dat kun je weten met een indiaanse keuken. Prijs kwaliteit gewoon heel goed.