INDIAN CUISINE TO GO DIEMEN, AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3016 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Cuisine To Go Diemen, Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 23:12 Zoals altijd de afgelopen 12 jaar dat ik bij deze tent bestel krijg ik vlot, goed, en met een lach een top maaltje. Samosa's zijn 10/10, en ik eet gemakkelijk 2 dagen van een van de kipgerechten.
31 jan 2023 om 21:57 Kwaliteit viel tegen. Gerecht was (lamsvlees Madras) helemaal niet pittig zoals dat behoort te zijn.
31 jan 2023 om 10:41 Altijd heerlijk eten én uitstekende service! Bedankt voor het extraatje Indian Cuisine :) Ik ben een super tevreden en vooral trotse vaste klant!
29 jan 2023 om 13:04 Eerste keer besteld! Snelle service. Het eten was goed warm en lekker!
22 jan 2023 om 13:07 Altijd goed
14 jan 2023 om 23:28 Het eten kwam op tijd en warm aan. Dit is dan ook het meest positieve bij deze bestelling. Het eten zelf was smakeloos. Ik snap dus al die goede beoordelingen niet. Of ze zijn nep of komen van mensen die niet weten hoe lekker Indiaans eten smaakt...
14 jan 2023 om 16:42 Eten kwam warm aan. Smaak prima. Portie grootte goed. Ik heb wel eens lekkerder lams saag gegeten, dus daarom geen 5 sterren voor eten. Smaak was lekker, naam brood was heel lekker erbij. De samosa was krokant. Beoordeling 4.5 sterren totaal.
13 jan 2023 om 20:04 Heerlijk gegeten!
12 jan 2023 om 22:44 Vaste klant bij jullie.. eten was supper lekker. Mix gril was beetje aan de droge kant. Maar voor de rest was altijd zoals altijd super lekker. 6 sterren
11 jan 2023 om 13:36 Eten goed Bezorgtijd veel te lang
10 jan 2023 om 21:42 Lekker eten, vooral de spinaziecurry, bezorging duurde alleen wat langer dan verwacht
10 jan 2023 om 18:58 Lekker maar niet echt lekker